• Contacteză-ne: 0751.220.166
  • email: redcordromania@gmail.com

Antrenează-te inteligent și sănătos!

Antrenează-te inteligent și sănătos!

Exerciții de suspensie anti-gravitațională pentru fizioterapie, fitness și antrenament de performanță pentru un #antrenamentinteligent

Echipamentul Redcord oferă tuturor posibilitatea elaborării unor exerciții distractive și solicitante pentru reabilitarea fizică și îmbunătățirea performanței sportive. Conceptul de bază al exercițiilor cu echipamentul Redcord este efectuarea de mișcări exacte cu frânghii instabile, folosind greutatea propriului corp.

Astfel, prin balansarea propriei greutăți corporale ca element de rezistență, poți face sute de mișcări (pod, planșă, genuflexiune, tracțiune, etc.) cu un singur echipament. Fiecare exercițiu necesită conștinetizarea totală a corpului și un control atent al mușchilor pentru întărirea zonei mediane și obținerea stabilității într-un timp mult mai scurt decât cu antrenamentele convenționale.

ECHIPAMENT ELASTIC și VERSATIL

Echipamentul Redcord duce la un alt nivel fitness-ul și antrenamentul de performanță prin introducerea unor benzi și corzi elastice care reduc greutatea și susțin corpul pe parcursul fiecărui exercițiu. Similar plutirii într-o piscină, acest mediu de imponderabilitate te ajută să facilitezi controlul neuromuscular al mișcării, fără să mai intervină durerea și compensarea. Se poate spori contrarezistența (adică greutatea corpului) prin destinderea tracțiunii corzilor. De asemenea, poți crește gradual instabilitatea și efortul neuromuscular prin scuturarea corzilor, tehnică ce poartă numele de perturbare.

PENTRU TOATĂ LUMEA

Folosind echipamentul Redcord, persoanele de orice vârstă (!), condiție fizică sau nivel de forță pot beneficia de exerciții eficiente și în deplină siguranță, cu risc zero de accidentări. Pe de altă parte, Redcord poate ajuta în cazul accidentărilor – mediul unic de imponderabilitate permite trecerea de la accidentare la o stare de sănătate și condiție fizică optimă, într-un timp foarte bun. În conjuncție cu alte tratamente, echipamentul Redcord poate menține corpul activ și fără dureri pe toată durata vieții. Fie că încerci cele mai simple activități fizice, fie că te pregătești pentru participarea la olimpiadă, echipamentul Redcord e conceput pornind de la soluții reale care să răspundă nevoilor și să îți îndeplinească obiectivele.

UN PUNCT COMUN

Echipamentul Redcord este adaptabil oricărui tip de amenajare, de la spitale și clinici de fizioterapie la ateliere de Pilates, cluburi de sănătate și săli de antrenament de performanță. În plus, Redcord a dezvoltat o fromulă MINI, un echipament potrabil pe care îl poți folosi acasă sau în aer liber! Prin instrumentele și programele de antrenament universale, echipamentul Redcord este un punct comun pentru întreg domeniul sănătății și îngrijirii fizice.

Acum, Redcord e și în România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *